Published: October 1, 2025
2.1k
119
980

Tak trzeba tępić cwaniactwo. Dziś w Polsce rusza system kaucyjny. Ustronianka wypuściła zatem butelki o pojemności 3.001 litra, których nie obowiązuje kaucja. Wybrałem się zatem do Kauflandu. Przygotowałem wcześniej naklejki samoprzylepne, które umieściłem na butelkach tej wody.

@LukaszWantuch Zamiast do sklepu, powinieneś się udać do psychiatry.

Image in tweet by Łukasz Wantuch

@LukaszWantuch Powinieneś teraz zapłacić za zniszczony towar :)

@LukaszWantuch Czy to Pana fetysz warunkujący? Czy masturbuje się Pan do swojego odbicia w lustrze? Co poszło nie tak w procesie kształtowania się Pana postawy życiowej oraz samorealizacji? Czy rodzice zwracali na Pana uwagę? Czy posiada Pan hobby? Mam tak wiele pytań w związku z Pana

@LukaszWantuch Kupione 👍

@LukaszWantuch Jednak są w tym kraju ludzie jeszcze bardziej bezrobotni niż ja. Szacun.

@LukaszWantuch cwaniactwem nazwałbym skorumpowanie polityków, którzy uchwalili to beznadziejne, szkodliwe i drogie rozwiązanie. wszyscy je krytykują, prócz paru osłów, którym widocznie zależy, by jak najbardziej obrzydzić ludziom segregację i by płacili więcej i więcej

@LukaszWantuch Pierdolnięty. Ustronianka powinna Cie kretynie po sądach przeczołgać to na drugi raz 10 razy sie zastanowisz xD

@LukaszWantuch Tępi Pan wolny rynek.

@LukaszWantuch jest wpis sortujący, każdy sobie sprawdzi po której stronie są jego obserwujący i albo utrzyma albo wywali 30 lat temu gdzieś w środku Niemiec na stopie wywaliłem wielkie gały do miejsca na butelki przyjechało auto, wyrzucili TRZY butelki wieś nie zawsze opuszcza...

@LukaszWantuch Tępić to trzeba pomysły tej chorej ue i idiotów do ciebie podobnych. Od dzisiaj kupuje tylko Ustroniankę!

@LukaszWantuch Zara, moment. A kto ty kurwa jesteś? 🤷

@LukaszWantuch Jesteś р𝗋𝗓усհⅼа𐑈𝗍еm, р𝗋𝗓усհⅼаśсіе. 😃 Dobry ORMOwiec, dobry. 😆

@LukaszWantuch Haha i dobrze, że zawsze da się obejść takie debilizmy. Oby był większy wybór w 3L+🤗

@LukaszWantuch Bohater, na którego nie zasługujemy😂😂😂😂

@LukaszWantuch Panu się tak ręce trzęsą i nie wiem czy to że strachu czy od odstawienia alkoholu, ale wiem jedno nie każdy ma ochotę płacić kaucję która pójdzie na śmietnik, bo sporo ludzi nie ma na to ochoty i czasu i trzeba to uszanować że dbają o środowisko i kupują większe butelki.

@LukaszWantuch Wy, wytresowane lewaki z wypranymi mózgami, możecie pić kranówkę, a kupione od święta butelki odwozić do sklepów, ale normalni ludzie, z normalnych rodzin, kupujący i wypijający sporo wody mineralnej, nie będą jak skończeni, lewaccy debile, jeździć co chwila z workami butelek...

@LukaszWantuch W Niemczech nie miałbyś dość odwagi, by nakleić te gówniane naklejki na colę 3,0001.

@LukaszWantuch Jak nie było internetu to tylko rodzina wiedziała, żeś debil. A tak swoją drogą to popełniłeś co najmniej wykroczenie i jeszcze sam się podkablowałeś, idioto.

@LukaszWantuch Wstyd że jesteśmy obywatelami tego samego kraju,tacy jak pan to są właśnie przedstawiciele tej części społeczeństwa co z uśmiechem i kwiatami będą witać najeźdźców… Oby wyborcy panu tego nie zapomnieli.

@LukaszWantuch Śmieszno będzie jak dostanie autor tego filmu pismo przedsądowe o niszczenie mienia. Oklejać to można swoją własność, a czyjąś to już wandalizm. Publicznie łamać prawo, bo ktoś inny je ominą. Nawet nie wiem jak to nazwać.

@LukaszWantuch Ochrona powinna Pana okleić od stóp do głów,wezwać pogotowie psychiatryczne,by w trybie pilnym znalazł się Pan na oddziale niezbyt ciężkich a jednak nieuleczalnych przypadków.Terapia z zapewnieniem kleju,nożyczek,papieru,kredek i miliona naklejek powinna Panu ulżyć w cierpieniu.

@LukaszWantuch Czy jest na sali lekarz, woda sprzedawana w tym sklepie jest w 100% legalna, to co Pan robi to niszczenie mienia😂😂😂 Jakim trzeba być cymbałem żeby coś takiego zrobić.

@LukaszWantuch Jesteś zwykłym niewolnikiem systemu. A ja jestem pewna, że więcej ludzi będzie chciało kupować większy litraż. Byłeś w Niemczech? Tam dopiero dupa zacznie piec w sklepie 🤣🤣 a też mają system kaucyjny

@LukaszWantuch I caly dzien debile o buteleczkach a jakos nikt sie nie zajakal o tym ze Herrrr Tussssk idzie na wojne z Rosja nasz krwia.

@LukaszWantuch Kolejny co ani nakrętki nie potrafił wyrzucić i ani butelki segregować, że dopiero jakieś kaucje są zrozumiałe albo nakrętka nie odpadka 🤡

@LukaszWantuch Widać że nigdy w Życiu nie prowadziłeś biznesu w Polsce zjebie

@LukaszWantuch Co za dureń Jezu 😂

@LukaszWantuch Pan jest niedorozwinięty, czy o co chodzi? Wbrew temu, co Pan sugeruje, przed 1 października plastikowe butelki, to nie było jakieś nie wiadomo co, z czym nie wiadomo było, co robić. Podlegały segregacji i wywozowi śmieci. Pan je wywalał do lasu, albo na ulice?

@LukaszWantuch Na czole trzeba było sobie nalepić te naklejki. Dzięki tobie wiele osób zyskało- dodatkową pracę. Środowisko też zyskało- zbędne operacje, które wyemitują zbędne kg CO2. PS. Mam nadzieję, że wielu z nas przy kolejnych zakupach będzie wiedziało, jakiej marki wodę wziąć do koszyka

@LukaszWantuch Ty to ten z tych, co by Żyda wydał podczas wojny? Bez nagrody, ot tak? Prawda?

@LukaszWantuch Propolskie jest robienie z mieszkania śmietnika a później wożenie 5 butelek samochodem do skupu na 2 koniec miasta. Nie może raz w miesiącu śmieciarka przejechać bo to "nieekologicznie". Do Choroszczy stary durniu, na nogi się lecz bo na głowę to już za późno.

@LukaszWantuch No kurwa oczywiście xdddd

@LukaszWantuch I taką oto klasę polityczną mamy w PL......

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37