Belanı versin Kılıçdaroğlu
@canarsuzu_06 Yemin ederim dünden beri bir tek ona sövüyorum bize bunlarla masa yaptım dedi arkadaş ya bizde yedik 🤬
@burunarda Denize düştük yılana sarıldık bacım
@canarsuzu_06 İnanmıyorum ama gelmişken bir "amin!" diyim.
@gudibeddinhoca İçerden olsun içten böyle
@canarsuzu_06 Kumaşın dokusunda% 23 lük bölümüne pislik bulaşmış, Eeeee temizlemek vacip olmuş efenim, geçen seneki evin avlusunda kostik kaynatıp eski yağları sabun yapmışlardı da artan siyah suyu seyreltip güçlü bir çamaşır suyu da yaptılardı, temizleyelim mm mmm artık !!!
@canarsuzu_06 Dün dinledim AKP nasıl kuruldu diye. Hiç beğenmedikleri Ecevit ABD gezisinde Bşk. Bush diyor ki “gerekirse Irak Suriye İran’a harekat yaparız” Ecevit cevap veriyor “onlar Müslüman ülkeler biz tasvip etmeyiz” işte orada Ecevit’in ipi çekiliyor ve gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
@canarsuzu_06 1) Bu kişileri siyasette Kılıçdaroğlu mu var etti? Bunlar zaten o çevrenin siyasetçileriydi. Gelişen siyasi durum o çevreden oy koparmadan iktidar olunamayacağı gerçeğini doğurdu. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı o tabanla ilişki kurup ülke gerçeklerini gösterebilme ve olma çabasıydı.
@canarsuzu_06 Kim versin mesela? Allah diyemeyecek kadar alerjin mi var dine?
@canarsuzu_06 Çok güzel küfürler varda şimdi durduk yere silivri. Kışda geldi!
@canarsuzu_06 🤣🤣🤣🤣trajikomik sahneye bakk yıllardır sorgusuz sualsiz oy verdikleri adamı yerden yere vuruyorlar ..sıkmayın canınızı yeniden gelecek bu sefer bizim dediklerinizi paketleyip kapıya bırakacak
@canarsuzu_06 Vakti gelince mevcutlarada bela okursun, tarih niye tekerrürden ibaret dersin
@canarsuzu_06 Noldu kız Dede dede diye ölüyordunuz Türkiyenin umudu diyordunuz Koyun kim acaba?
@canarsuzu_06 Eyvah eyvah ben bunun böyle olacağını o günden biliyordum Muharrem İnce bu konuyu o zaman konuştu ve kimse ciddiye almadı
@canarsuzu_06 Veya buna da var mi beddua Arzu hanim.. @canarsuzu_06
@canarsuzu_06 Kendisi de ruhen var
@canarsuzu_06 Ufak bir hatırlatma: Meclis 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yanında fotoğraf karelerinde Özgür Özel de vardı. Hani normalleşme süreçlerini hatırladınız mı?
@canarsuzu_06 Baykal ve Kılıçdaroğlu olmasa bugün tek adam rejimi olmayacaktı. Sadece ikisi değil bütün yetmez ama evetçiler ızdırap içinde olsun...
@canarsuzu_06 Bu fotonun bana söyledikleri:bizim keyfimiz yerinde ,halkın açlığı umurumuzda değil,her ortama göre maskelerimiz var
@canarsuzu_06 Düşüne biliyormusunuz bu kadar haksızlık hukuksuzluk varken hiç bir şey olmamış gibi akam kesiyorlar bu ülkede emekli dolayısıyla asgari ücretli perişan umurlarında değil
@canarsuzu_06 Köprünün altından çok sular akmış, masa devrilmiş, dağdan gelen kütükler kıyıya vurmuş, çakıl taşları çekilen suların ve balçıkların altından gün yüzüne çıkmış. Bu hengamede her kes safını seçmiş, yerini bulmuş. Ve tek suçlu Kılıçdaroğlu öyle mi?Körsün!!
@canarsuzu_06 Özgür de bu listeleri bizzat hazırlayan kişiydi
@canarsuzu_06 Bela okumayın lütfen.Sadece şunu yazın.Vefa sadece İstanbul'da bir semttir.
@canarsuzu_06 Sebilhane bardağı gibi dizilmisler.
@canarsuzu_06 Ne kadar güzel bir dua 🤗
@canarsuzu_06 Siyasal İslamcılardan, Kürt ayrılıkçılara ve liberal sola, Atatürk devrimlerine muhalif Kutsal İttifak!
@canarsuzu_06 Şu bir gerçek ki koşulsuz şartsız tek muhalefet CHP. Gerisi " bu pastadan bana kaç dilim düşer" havasında... Yazık...
@canarsuzu_06 Ateist olan ben beddua ederken
@canarsuzu_06 En büyük pişmanlığım o yavş AK ın arkasından gitmiş olmak desem yalan olmaz... 6 lı masaya hep şüpheyle baktım ama bir yanım acaba dedi acaba olur mu. Meğer ona yenilmeyi garantilemek için yapılmış bir kurguymuş.. Onun dışında ne yapılsaydı olurdu belkide..
@canarsuzu_06 davidoğlu yanaşıyor.. bebecan istemem yan cebime koy, diyo...
@canarsuzu_06 Truva atını içeri alan adamcık kendisi
@canarsuzu_06 Masanın altında kimler yokmuş ki .. Bir tek millet yok muş...
@canarsuzu_06 Gunah keçisi olarak kilıctaroglunumu sectiniz saraydaki her halti isliyo adamin kimlere hizmet ettigi belli oldugu halde daha cok yazacak sey varda .
@canarsuzu_06 Siyasetten anlamayanlar yine toparlanmış buraya bir fotoğrafa bakarak ülkenin kaderini belirliyor 🤗 başka kim olursa olsun bu ülke bugün yine bu durumda olurdu. Orda siyaset yapanların bir önemi yok 100 yıldır bu böyle gitti ve gidecek. Biraz gerçekçi olun hikayelerle yaşamayın
@canarsuzu_06 Kılıçdaroğlu bunları tek başınamı yaptı chp,nin MKYK,sı parti meclisi meclis gurubu il başkanları hangisi bu tasarrufa karşı çıktılar bir düşünün tek suçlu kılıçdaroğlu değil ki
@canarsuzu_06 Masanın altında biri daha varmış...