Published: October 6, 2025
104
55
706

Arkadaşlar size etkileşim yok boşuna küfür edip kendinizi parçalamayın. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Toros’ açıklamasını bırakıyorum. Cesaretinizi bu gönderinin altında da görmek isterim.

@rojdaaltintas Hayatı boyunca kollanmış, 4 ay otelden bozma özel sekreterli cezaevinde kaldığı için 26 yıldır mağdur olan birinden, ömrünü dağda bayırda itle köpekle mücadeleyle geçirmiş ne ailesi ne hayatı kalmış insanların mücadelesini veya dünyanın en büyük ve kanlı terör örgütünün yarattığı

@sjw_erlik @rojdaaltintas adam toros diyor anlattığı şeye bak :D oğlum yanlışa yanlış demek neden bu kadar zor sizin için? Pkk da yanlış torosta kürtlerin öldürülmesi de yanlış. Şu kafa yapınızla bir adım ilerlemek zor.

@WearthCollide @rojdaaltintas Da de yok. Kıyas veya bir terazi yok. Türk toplumunu terör saldırıları, canlı bombalar, turistik bölgelerden feribotlara, alışveriş merkezinde molotofla yakılan analara kadar terörize eden bir ırkçı terör örgütü var. Ben bu masalları çok dinledim. sen 93'e kadar on yıl bir

@sjw_erlik @WearthCollide @rojdaaltintas Bu anlattıklarınıza göre siz bu sorunu hiç anlamamışsınız. Sorun son otuz kırk yıldır o taraf haklı bu taraf haksızdan çok farklı aga. Sen bu toprakkarın kadim bir halkını adını, dilini, dinini, kültürünü velhasıl varlığını yasaklayıp silmeye çalışırsan bu bir şekilde bir +

@gorki_maximum @WearthCollide @rojdaaltintas Öyle bir şey yok. Diğer bir sürü silahlı sol örgüt gibi Komünist Kürdistan kuracağız diye Ankara'dan yola çıkan öğrenciler var. Karşılık bulamadıkları gibi kendileri savunmalarında okunduğu üzere ne savunduklarını bilmiyorlar. Sonra Suriyeden destek, ondan destek, FKÖ çakması,

@sjw_erlik @WearthCollide @rojdaaltintas şu sitede şu uzunlukta yazıp da boş yapmayan nadir isimlerden

@sjw_erlik @WearthCollide @rojdaaltintas Sktir çekse gene iyi. Bugünleri çok arayacaklar az kaldı

@sjw_erlik @WearthCollide @rojdaaltintas ✍️✍️✍️👏👏👏

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/9