PARADOX AĞIDI (BEKLEROĞLU) Kimi insan gachalara para döker Kimisi fortnite'da dans eder Bazısı mmo oynar, klan açar Bazısı varlığıyla cs'de kasa açar Hepimiz yakalanmışız Bir game as a service illetine Biz harita görünce heyecanlanırız Onlar 2d animasyonlu kız gördüğünde (+)
John dedi ki aç gözlü olun Çin eklediler kurnaz olun Minimum sisteme yazmışsınız Nasıl bulayım yeni cpu beter olun Anlat bana ben niye aldım Ortaçağ da bi törene katılmadığım kalmıştı Mevlana'yı sarayıma aldım Dedi ki creamapi kullan, bir o kalmıştı
Perşembe sohbeti gibiydi Tinto sohbeti dinledim Endülüs'ün fethi gibi içtendi Aksak Timur gibi hırslıydı Memleketi kurtardık Viktoryen masalarda Kartaca'yı yok ettik ak denizlerde Ulan ben Çin, Japonya sevmiyorum ki Anlat bana ben niye aldım
Tek istediğim Tito olmaktı Hem Doğudan hem Batıdan Koparacaktım rüşveti Ulan ben niye tank modifiye ediyorum ki Yıl 867 sıkışmış Tengristler Magyar'da Çıkardık başımızı indirdik Bulgar kralı Tek Tengrist benim Kafkas batısında Ulan din reformu niye Moğolistan'da
Venedik'in gemileri Maverahünnehir'ün kervanları Hepsi aynı mavileri Ticaretine kurban olduğum Toprağı olmayan adam mı olur Bizans'a yönetici olur Moğol'a imparator olur Ama bir tüccar olmaz Yükledim kervanı hint kumaşı Aştım Zagrosu Dayandım Konstantine İpek yolu nerede (...)