Miejcie tego łobuziaka przed oczami, kiedy będziecie słyszeć "potrzebna jest edukacja, a nie zakazy i kary".
@donald_PL_ Ścięcie łba publicznie - czy to kiedyś było coś złego?
@MarcinhoSE7EN Oglądasz to i myślisz, że ten typ zrobiłby analizę "hej, jednak zostanę dzisiaj w domu, bo jak będę nieodpowiedzialny, to zetną mi łeb"?
@donald_PL_ Człowiek nie rodzi się zły, niestety szkoły zbyt często i zbyt wcześnie kładą krzyżyk na bardzo młodych ludziach... dla własnej wygody. Zamiast przekuwać nadmiar energii uczniów w coś dobrego, każe im się myśleć, że są gorsi i do niczego się nie nadają...ze stratą dla wszystkich.
@donald_PL_ ciekawe czy to oryginalna Balenciaga czy ta z targowiska
@donald_PL_ Siedziałem z nim w celi na sztywnej, człowiek ten zabierał mi kanapki oraz papierosy. Ukarać go za to też !
@donald_PL_ Fryzura na cwela, tatuaż na bani i koszulka z tureckich wakacji
@donald_PL_ Ja to tylko tutaj zostawię: https://pl.wikipedia.org/wiki/...
@donald_PL_ Wszyscy wiemy, że bez reaktywacji pewnych poniemieckich obozów, nie nauczą się niczego, a tak po 10 latach nowy człowiek, jeśli przeżyje oczywiście
@donald_PL_ Definicja socjopaty jak nic. Tu nawet nie trzeba diagnozy. To wyraźnie widać. Brak empatii totalny. Takich powinno się izolować od społeczeństwa na wieki wieków
@donald_PL_ No tak potrzebna jest edukacja, edukacja nt. Programu Dobrowolnych Odejść- żeby takie osobniki odeszły ze społeczeństwa...
@donald_PL_ Dzieci przez coś takiego wiecej nie zobaczą ojca, a żona męża. Aż mnie nosi, żeby nie napisać więcej
@donald_PL_ Otóż potrzeba takich łobuziaków wyłapywać na etapie zanim kogoś zabiją. Bo kiedy już wsiadają do rajdu Śródmieście-Grochów, to jest za późno. I to jest problem. Bo to oznacza, że trzeba by konfiskować za rajdy bez ofiar, wywalać z kół i odbierać broń myśliwym, którzy 1/
@donald_PL_ oczywiście akurat on musiał dostać takiego a nie innego sędziego… normalny by go zjadł i wypluł
@donald_PL_ Wykorzystać go jako manekina w testach zderzeniowych, bo chłopak widać lubi wypadki.
@donald_PL_ 4 sznurki, 4 konie - metoda bolesna i skuteczna
@donald_PL_ Łobuziakiem?!?! Wezcie zmiencie ten opisc bo nawet nazwaniem gownem tego czegos jest obrazeniem gowna.
@donald_PL_ W Szwecji poza edukacją wymieniają jeszcze inne rzeczy https://x.com/EvelinaHahne/sta...
@donald_PL_ Scena z psów. Ponadczasowa . “ to po co taki człowiek żyje , po co taki człowiek żyje jak ten chwast ? Wyrwałem chwasta “
@donald_PL_ „Są ludzie, którzy żyją tylko dlatego, że prawo zabrania ich zastrzelić.” John Wayne
@donald_PL_ Potrzebna jest gilotyna, a nie zakazy i kary
@donald_PL_ Edukacja poprzez ścieżkę zdrowia między kijami do bejsbola.
@donald_PL_ Zawsze mnie ciekawi kręgosłup moralny prawników którzy starają się wybronić takiego cepa 🥴
@donald_PL_ Mam nadzieję że bezwzględne dożywocie to on ma zapewnione.
@donald_PL_ Każdy z nas takiego cwaniaka przygłupa zna i w swoim otoczeniu kojarzy. Ten do kwadratu bo odjebal konkretnie. Ale coś się podziało że takich przyjebow namnożyło się od chuja. Coś ewidentnie nie zagrało
@donald_PL_ Chyba będzie pierwszy wyrok na 30lat za wypadek i morderstwo drogowe.
@donald_PL_ Niby po pozorach oceniać nie można, ale patrzysz na typa i widzisz zjeba.
@donald_PL_ No to obstawiamy, ile dostanie? Rok, dwa? Oto Polska właśnie.
@donald_PL_ Niestety ale takie przygłupy są nieodzowną częścią populacji i bez ograniczania wolności całego społeczeństwa nie jesteśmy w stanie przeciwdziałać skutkom ich głupoty.
@donald_PL_ @JolkaPiasecka Czy to bestialstwo nie trzeba nauczyć rozumu? Do kopalni by się przydał. Nie wyrobi normy, to obiadu O. Żywienie, pól chleba dziennie i litr kawy zbożowej bez cukru.Po miesiącu zmięknie, będzie grzeczny.
@donald_PL_ To nie łobuziak, to - nie bójmy się tego słowa - ludzki śmieć który powinien zgnić w więzieniu.
@donald_PL_ Obrzydliwy typ, wyjdzie z pierdla i znowu ktos zginie
@donald_PL_ Trzeba dostosowywać środki do oskarzonego.