Published: October 11, 2025
92
59
601

Wspaniały jest ten film instruktażowy policji. Z życia wzięty. Gość spokojnie odpoczywa sobie po pracy, nie awanturuje się, na co Grażyna odpowiada presją psychiczną, a potem go zagania na psiarnię za to, że dał się sprowokować i jeszcze dumna, że go zwiną "no i się doigrałeś".

@Antiselfist Z jednej strony tego typu idiotyczne filmiki, z drugiej - gdy rzeczywiście sytuacja jest niebezpieczna - to w wielu regionach kraju na Policję można czekać i godzinę, bo nie ma komu robić. Polska kraj wspaniały, tylko państwo mamy z dykty.

@Silurus19 Tempo, którym idą na interwencję bardzo prawdziwe. W pogotowiu też to często mają.

@Antiselfist To musiało być dzieło jakichś naszych zdolnych witaminek z wydziału szkoleniowego.

@FilipWalkowiak Nie wiem jak z tą symulacją, ale cały film to Bracia Kłeczek i Tomasz Lis xD

Image in tweet by Antiselfist

@Antiselfist Za co go niby zatrzymują. Jebnięcie pufem?

@AlekArabadzic ZNĘCA SIĘ I ROBI AWANTURY

@Antiselfist Kto urządza mieszkanie jak poczekalnię NFZ w powiecie? I te jarzeniówki na suficie.

@ZbigniewGrniak5 W Pitbullu Despero mieszkał na komendzie, to i oni mogą mieszkać w ośrodku szkolenia policji 🙃

@Antiselfist Nie wierzę w to co oglądam

@SzaryDoktor Niezastosowanie się do poleceń Grażynki grozi aresztem i niebieską kartą.

@Antiselfist zesrałbym się ze śmiechu jakby mi taki patrol policji przyszedł do domu, nawet bym im nie otworzył.

@Antiselfist MGTOW Obecnie przepisy wraz z praktyką policyjną stworzyły sytuację, że wchodząc w jakąkolwiek reakcję z kobietą jesteś jej niewolnikiem - jeżeli będzie chciała: wsadzi cię do więzienia, lub wywali z własnego domu i może to zrobić na każdym etapie znajomości.

@Antiselfist To na pewno jego dziecko?

@Antiselfist Chcecie mi powiedzieć, że psy gościa zakuły w kajdanki, bo kobieta go sprowokowała? Przecież to jest jakiś absurd. Nie mam wątpliwości, jako kraj wymrzemy. Komu będzie się chciało zakładać wielodzietne rodziny w takich warunkach?

@Antiselfist A wiesz że znajomy co robi w policji mi gadał że często mają akcje że kobita da facetowi że dwa piwka, on wypije a ona dzwoni po policję że chłop pijany i się awanturuje

@Antiselfist Halo policja? Proszę przyjechać, mój chłop siedzi na kanapie

@Antiselfist Jeśli to Heineken na stole to faktycznie powinien siedzieć za picie tego gowna.

@Antiselfist Mam dokładnie to samo w domu. Jak sie baba Jaga na mnie wqurwi to dzwoni na 112. I dostaje tabletkę na uspokojenie. Do tego moja stara pracuje w sądzie, no więc ten tego sami wicie rozumicie. 🙈

@Antiselfist Nie łatwiej byłoby pozakładać wszystkim obroże elektryczne?

@Antiselfist Dodatkowym hamulcem jest opresyjny system prawny wobec Ojców - nie zapewniający absolutnie żadnej ochrony kontaktów z dzieckiem - również słynne Tablice alimentacyjne - kobiety uzyskały tak wysoką ochronę że weszła już w poziom niszczący mężczyzn. Małżeństwo to wielkie ryzyko

@Antiselfist Zatrzymany za kopnięcie do własnego pufa. No ja pierdolę.

@Antiselfist Teraz wyobraźmy sobie sytuację kiedy chłop z dzieciakiem na rękach nawet nie zagonił a poprosił swoją o zrobienie czegoś. Gdyby wyleciała z ryjem a on zadzwonił w identycznej sytuacji na paly to by jeszcze płacił za bezzasadne wezwanie niebieskich

@Antiselfist Mnie nie bawi, bo byłem świadkiem podobnej interwencji, sąsiad miał zarwaną noc na komisariacie. A potem się dziwią, że "gdzie ci menszczyźni" albo że demografia leci na pysk. Właśnie mamy odpowiedź dlaczego.

@Antiselfist W policji teraz to ewidentnie sama patologia bezrefleksyjna. Kryteria naboru - bezrefleksyjne wykonywanie rozkazów.

@Antiselfist Zatrzymany za noszenie czapki w chałupie

@Antiselfist Domowa awantura a gościa skuwają jakby groźnym przestępcą był xD

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/27