Published: October 13, 2025
18
17
685

شایع هست جابجایی های موشکهای اسکاد و لونا در افغانستان مشاهده شده این موشک‌ها بسیار قدیمی هستند و تاریخ حضورشان در افغانستان مربوط است به دهه۹۰ و ۸۰ میلادی نتایج عملیات با موشک زمین به زمین از افغانستان جالب خواهد شد

دیشب قبل از خواب فکر میکردم این موشک‌های اسکاد در افغانستان به چه سرنوشتی دچار شدند؟ الان ظاهرا تعدادی میروند اگر روی لانچر منفجر نشوند برای مسلمین پاکستان دردسر درست کنند

@tired_phantom اون موقع که پرسنل یگان های موشکی رو خلع لباس کردن دقیقا به چی فکر میکردن، طالبان یکی از عجیب ترین گروه های نظامی منطقه است. بجز جابه‌جایی میخوان چه کار کنن با اینا.

@the__fluid این تسلیحات حتی زمان حکومت جمهوری هم عملیاتی نبود، متعلق بودند به حکومت کمونیستی افغانستان در کل اوضاع جالبی نباید داشته باشند چون خدمه هم بعید است در دسترس باشند

@tired_phantom مگه سوخت و اکسیژن مایع دارن؟

@tired_phantom این کسمشنگا آدم کاربلد دارن با اینا کارکنه؟ نزنند بخوره توی ایران!؟😒

@tired_phantom از جلال آباد افغانستان تا اسلام آباد پایتخت پاکستان هم ۲۰۰ کیلومتر بیشتر نیس:))

@tired_phantom جنگنده ها و پهپادای پاکستان به لانچرای افغانی: آیا ما برای شما یک لطیفه هستیم؟

@tired_phantom بایددید چه میشه فاصله جلال اباد افغانستان که یه شهربزرگ و پایگاه طالبانه با پایتخت پاکستان به۳۰۰کیلومترم نمیرسه 🤔

@tired_phantom این تجهیزات نظامی را بردند تا به پاکستان تسلیم کنند

@tired_phantom خاورمیانه عزیزم هیچ وقت خسته کننده نمیشه:)))

@tired_phantom طالبان مثل اون بچه سرتق تا ی سیلی محکم نخوره نمیشینه سرجاش

@tired_phantom اینا سر جنگ مرزی دو سال پیش ج اسلامی رو زمینگیر کردن

@tired_phantom کدوم وری میزنن

@tired_phantom فکر میکنم این موشکها رو از انبار های پنجشیر که از حکومت کمونیستی غنیمت گرفته بودن انتقال میدن به جاهای برای شلیک اما اینا فکر نکنم عملیاتی باشند بیشتر جنبه تبلیغاتی برای تروریست‌ها دارد چون اصلا لانچری وجود نداره که بخوان اینارو لانچ کنند

@tired_phantom من اهل افغانستان هستم. تالبان هیچ پوخی نیستند. این موشک ها هم کاربرد عملی در میدان جنگ ندارند، یادگار حضور شوروی در افغانستان هستند. امیدوارم پاکستان به این‌ پشتون های بیناموس وحشی چنان درسی بدهد که تا نسل ها بادشان بماند. جنگ اینها با پاکستان جنگ ما نیست.

@tired_phantom ببینیم اگه شلیک شدن سامانه های ضد موشکی چینی که بچه شیعه داره باهاش جق میزنه چی میکنن.

@tired_phantom بی خیال پاکستان نیروی هواییش انقد قویه که هندو زد طالبان هیچ شانسی نداره

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/18