Poprzedni sezon był dla nas frekwencyjnym „eldorado”, bieżący staje się coraz trudniejszy, ale wierzę, że razem przez to przebrniemy🟡⚪️🔵
@jablonski_l84 To co było rok temu na trybunach to zasługa kibiców. To co jest teraz to Twoja. Obawiam się o nasz Motor gdy patrzę na obecne wyniki Korony i na wyniki gdy Ty tam rządziłeś... A może tak zwyczajnie, nie nadajesz się na takie stanowisko? Może to ciebie przerasta?
@dysa_z27353 Zdecydowanie zgadzam się z tym co było rok temu. W pozostałych kwestiach nie chcę wchodzić w polemikę, bo choć potrafię być krytyczny w stosunku do samego siebie, to jednak mogę być nieobiektywny.
@jablonski_l84 Trzeba zmienic politykę „zysków dnia meczowego” mamy jedne z najdroższych biletów, karnetów, koszulek mecz., gadżetów, w zeszłym sezonie we WRCLW wszystko o 20-30% tańsze, a LBN trudny teren, bo mamy tutaj 8 drużyn ekstraklasowych, LBN to nie Białystok gdzie poza Jagą pustynia.
@RafaDobrowolsk6 Leci Pan hurtem i wrzuca wszystko do jednego wora, akurat koszulki meczowe są raczej w rozsądnej cenie, cenę dziecięcych obniżyliśmy. Każdy teren jest „trudny”, a raczej inny. Dziś ktoś napisał bardzo ciekawy komentarz w temacie cen, że niskie nie zachęcą do zakupu, ale wysokie
@jablonski_l84 U-21 zaskoczyła mnie mądra gra,ale ten wpis przebił ,normalnie szok. Brawura czy krzyk rozpaczy? Jak ,,eldorado" to gdzie jest to ,,złoto"? Wracam do sluchania Siemienca ,,oazy" spokoju i konsekwencji. Polecam. I to ,,razem" mnie ciekawi.
@jacek0658977251 Rzeczywistość
@jablonski_l84 Wszyscy pamiętają Kielce z ubiegłych lat gdy dramatycznie walczyła o utrzymanie. Teraz widzimy kolegę Jabłońskiego, zaciąg pracowników kieleckich po znajomościach i najdroższe bilety w ekstraklasie. Mam nadzieję , że to wy będziecie beneficjentami zmian i odejdzieciepo sezonie
@DobrowolskiMati Doprecyzowując: w Kielcach pomimo dramatycznej (zastanej) sytuacji finansowej awansowaliśmy do ekstraklasy i przez 2 sezony się w niej utrzymaliśmy. Zbudowaliśmy, pomimo trudnej sytuacji sportowej, świetną frekwencję i poprawiliśmy przychody od Sponsorów. W chwili kiedy
@jablonski_l84 Czy nie czas zrobić krok w tył i powiedzieć że zrobiło się błąd jeżeli chodzi o ceny biletów ? Jeszcze na to jest czas. Nigdy nie jest za późno…
@jablonski_l84 A po co chodzić z dziećmi? Żeby od kiboli wysłuchać - jebać tych, jebać tamtych? Rok temu tak nie było
@jablonski_l84 No właśnie... " Eldorado " widać to po cenach wszystkiego co związane z Motorem... Zamiast zainwestować w drużynę postanowiliście zainwestować w samych siebie... Efekt natychmiastowy.
@jablonski_l84 Nie czynicie żadnych większych kroków ku wyższej frekwencji.. plus za motorowe miasteczko ale koniec końców najważniejsze jest to co na boisku. Dramat co niektórych tu ściągnęliście.. bilety praktycznie najdroższe w lidze..
@jablonski_l84 Za mało hajpowany w mediach jest ten mecz. Chodzi mi głównie o lokalne dotarcie do potencjalnego kibica. Ceny biletów pewnie też robią swoje i tutaj też przydałaby się jakieś promo ale mimo wszystko to mecz o 6 punktów i tutaj powinno polecieć pełne wsparcie w postaci sold out'u!
@jablonski_l84 Zaporowe ceny biletów, zrobiliście transfery jak w Koronie Kielce, czyli zagraniczny szrot (jedynie Czubak i Rodrigues się bronią i może Ronaldo). Do tego słabsza gra zespołu. Obniżcie ceny biletów, nawet nie myślcie o zmianie trenera
@jablonski_l84 Postem nie przyciągniesz ludzi na stadion, w tamtym sezonie była frekwencja głównie z powodu awansu ale nie oszukujmy się dlatego też że graliśmy z zespołami z którymi nie graliśmy kilka lat jak np Lech. Po tym okienku okazało się też że transfery nie są naszą mocną stroną.
@jablonski_l84 Co by nie mówić mam pana za inteligentnego człowieka. I teraz tak szczerze, czy wy naprawdę myśleliście, że ustalając takie ceny biletów, a w zamian fundując takie okienko transferowe, nie wpłynie to w żaden sposób na frekwencję?
@jablonski_l84 Panie Łukaszu, krótka piłka. Wstaje Pan jutro rano bierze Pan telefon, wybiera Pan z kontaktów "Zbyszek Jakubas" i albo prosi Pan o większe fundusze, albo Motor będzie w czarnej... A po rozmowie szuka Pan fr@jer@ na Haxhę i Dadashova Mimo wszystko życzę powodzenia!
@jablonski_l84 Prezesie, powody chyba oczywiste. Istotne jest to czy macie Państwo plan jak ten problem rozwiązać. Przy czym „frekwencja” to nie problem per se, a jedynie jego przesłanka. A kibicem się jest na dobre i złe. Dobrze wiedzieć, że kibiców jest kilka tysięcy!
@jablonski_l84 Typie chcesz mieć frekwencję i procent wypełnienia trybun jak na żużlu, to konkraktuj dobrych grajków a nie Kosowarów z drugiej ligi austriackiej
@jablonski_l84 było o tym pomyśleć jak zmniejszaliście pojemność sektora gości
@jablonski_l84 Piękna to będzie rzeczywistość dopiero jak was raze z Golańskim już w naszym kochanym klubie nie będzie
@jablonski_l84 Zbyszek rozumie jak działa biznes, tak więc: Marketing top, ale produkt wyceniony jak premium, ale ledwo średniej jakości. Po szumnych zapowiedziach pozostało rozczarowanie. Ruch po stronie klubu teraz.
@jablonski_l84 Przede wszystkim w poprzednim sezonie na każdym meczu się "działo" nie zależnie od wyniku, był efekt awansu etc. więc był frekwencyjny samograj bez względu na dzień tygodnia, aurę czy godzinę spotkania. Przy braku satysfakcjonujących wyników kierownictwo klubu nie robi nic by
@jablonski_l84 Motor płynie na fali i nie wydaje mi się, by ocenianie sezon do sezonu miało sens. Liczy się szersza perspektywa. Patrząc na ostatnie 5 lat, Motor jest w innym świecie i myślę, że nie ma na co narzekać. Tanie bilety nikogo nie zachęcają. Ale drogie mogą wielu wykluczyć.
@jablonski_l84 Ale to przecież nie od dziś wiadomo że jed o napędza drugie itd. Były wyniki, był ofensywny styl gry, była frekwencja, słabsze wyniki, gra ktora cięzej sie oglada, słabsza frekwencja.
@jablonski_l84 Dostał Pan pełną listę waszych (również właściciela) błędów w komentarzach. Kawał roboty wykonali za Was znowu kibice. Ja wiem że z ZJ ciężko się w pewnych kwestiach negocjuje ale cóż, taka praca. Zrobcie coś póki nam się to wszystko całkiem nie rozsypało.