Chłop w lesie z nożem. Co robi baba? Robi mu zdjęcie i wrzuca do internetu przyklejając mu łatkę "tropiciela kobiet", delikatnie mówiąc. Wali już im na łeb i to ostro.
@krulbijedame można nosić przy sobie niż jednak musi on być w pokrowcu na widoku.
@przemokkzak Nóż to nie penis. Chociaż jedno i drugie wkłada się do pochwy.
@krulbijedame Sam robię w psach i 90 procent takich zgłoszeń bab jest ignorowanych bo każdy to gwalciciel według tej płci. Ale to chuj u nas co miesiąc robimy top 3 takich zgłoszeń im bardziej idiotyczne tym lepiej. Szkoda że do mnie nie zgłosiła bo bym był w top 1 idiotek
@krulbijedame Nie znam ludzi z najbliższego otoczenia, co by nie wzięli przynajmniej dwóch noży idąc do lasu, mają też plecaki, krzesiwa, żyłki, tarpy i śpiwory. Żyjcie dalej w tych swoich bańkach i nie róbcie pod górę tym co żyją w swoich i nawet nie pomyślą, żeby wjebać się z butami w wasze.
@krulbijedame Kurna już nigdzie nie można nawet nożyka nosić. Poza tym jaki to rzeźnicki nóż... A szybki krok to ja też mam i noszę przy sobie nóż. To od razu robi ze mnie przestępcę?
@krulbijedame Ostroznosci nigdy za wiel. Kto normalny lazi po lesie sam z nozem ?
@krulbijedame Uwaga kobiety! Ostrzegam, nie wychodźcie jesienią do lasu. Roi się tam od dziwnie ubranych psychopatów. Mogą być uzbrojeni w broń białą do odcinania grzybów, co gorsza mogą mieć też mapę. Nie ryzykujcie!
@krulbijedame Kurła... Ja przy kluczach mam taki breloczek-nożyk do paczek, ale no nie tylko... Czym ja się stałem? Mordercą? Bandytą? Innym napadaczem? Jedyna pociecha, że breloczek, całość z kluczami zwykle w kieszeni, więc nie widać... Ufff
@krulbijedame Ostatnio sobie pomyslalem, ze na wyjscie do lasu, to warto by zabrac duzy, mysliwski noz po dziadku, bo moze wtedy jakas szansa na obronienie sie przed agresywnymi psami by byla...
@krulbijedame No kurwa. Pewnie mial mapę huncfotow i szukał na niej ofiary. Co za pustak z tej baby.
@krulbijedame Ale po chuj ci w lesie nóż
@krulbijedame w0men are stupid and I don't respect them that's right I'm just having sex with them
@krulbijedame Dzisiaj w dobrym smaku zażartowałem na FB, to już się oburzyły, bo napisałem że identyfikuje się jako Żanetka i że możemy iść na siłownie, ale nie oglądam seriali, i takie pierdolety. To już były ataki, odgryzłem się. Ale sam fakt, człowiek JAWNIE ROBI SOBIE JAJA a one już...
@krulbijedame Zazwyczaj jest tak, że najgroźniejszy jest ten po którym się tego nie spodziewamy... Swoją drogą ten facet szuka tych kobiet które chce napaść na mapie ?
@krulbijedame Gość robi sobie survival a ona że morderca xDD
@krulbijedame Haha, sam miałem w wieku 13 lat ok. 50 różnych noży i scyzoryków, to nic strasznego, miał do tego prawo i nic złego nie zrobił.
@krulbijedame ja pierdole co innego jakby ChatGPT napisał Nóż GwałtoJebaccz ze stali nierdzewnej czy cos xD
@krulbijedame Jakis gosc: Kurwa ide sobie po lesie z mapą bo jaram sie survivalem i bushcraftem, a tu mi jakas baba robi zdjecie i to na wyjebce z bliska. Spierdalam stad i to szybko.
@krulbijedame Nic nie wiemy o ubiorze autorki - prawdopodobnie włóczyła się po lesie z waginą na wierzchu i nagabywała mężczyzn - ten jej odmówił i stąd oskarżenia
@krulbijedame Ale ona musi mieć łeb wyprany japierdole
@krulbijedame Słaby tropiciel jak to on został wytropiony i to przez babe 😂
@krulbijedame I ta dyskryminacja gdy mówi że liczą się tylko kobiety. Nie dość że żałosne to jeszcze obrzydliwe.
@krulbijedame Przecież Justyna M. to seryjna gwalcicielka z Wrocławia, chodzi po lasach z waginą na wierzchu i napada na mężczyzn - dlaczego służby nie reagują ?!
@krulbijedame na jego miejscu już bym pozew składał
@krulbijedame Dochodzę do wniosku, że to jakiś fetysz masturbacyjny w chęci bycia ofiarą. Idziesz sobie na jakiś survival do lasu i nawet nie wiesz, że jesteś mokrą fantazją kobiety o seryjnym mordercy.
@krulbijedame Chłop wygląda na survivalowca co ćwiczy
@krulbijedame Justynka ziomek robi bushcraft a tobie fantazje o mordercach w lesie się kręcą w głowie
@krulbijedame @grok ChatGPT mówi że to nóż rzeźniczy, co sądzisz?
@krulbijedame ciekawy jestem ja jakiej podstawie poszło zgłoszenie na policję.
@krulbijedame Mógłbym książkę napisać o tym jakie kobiety spotykam w lesie,co mówią,o czym rozmawiają między sobą. Specyfika odludnego miejsca straszliwie działa im na wyobraźnię. To zaskakujące skąd czerpią pomysły,co je inspiruje. Serio,nasłuchałem się. Marzycielki po prostu. Biedna Policja.
@krulbijedame Nie kryje się z posiadaniem broni białej jebłem XD
@krulbijedame I wez Pan idz do lasu teraz sam, jakas baba zrobi ci zdjecie powie ze chciałeś ja mentalnie zgwałcić i potem sie nie wykręcisz, gwalcicielu
@krulbijedame Specjalnie to wrzucili, żeby jakaś baba im przypadkiem miejsca na grzybobranie bie wykryła
@krulbijedame To jest specjalistyczny nóż rzeźnicki do filetowania dinozaurów. Dlatego taki ogromny. Finkę miałem większą.
@krulbijedame Bo Polki wolały pewnie żeby je murzynek śledził to by nogi od razu rozłożyła hahahaha
@krulbijedame Kurna ciekawe jak by mnie opisała jak chodzę w lesie z maczetą kukri xD przyjechał rycerz z papui nowej gwinei i szuka niewolnice xD