Published: October 23, 2025
34
22
264

תודה רבה לכל מי שהגיע לתמוך בי לקראת סירובי, אתם הרוח במפרשים שלי.

Image in tweet by דניאל | Daniel

@yonawallach6 לא משנה כמה קשה יהיה בכלא תזכרי - את עשית את המעשה האנושי, המוסרי והרציונלי. שולח חיזוקים 🙏

@DanielSchultz6 לא מכיר אותך וגם אין לי כדור בדולח אבל עוד 20 שנה את הולכת כל כך להתבייש בעצמך.

@DanielSchultz6 מה קרה ב7.10?

@DanielSchultz6 תמותי בדרך

@DanielSchultz6 אם הגעת למסקנה שאנחנו הלא צודקים בסיפור - תעזבי את הארץ. אחרת את סתם צבועה מוסרית ופרובוקטיבית.

@DanielSchultz6 דניאל, הסירוב שלך לשרת בצה"ל הוא התנהלות מגונה ומקוממת של ילדה פריבילגית שלא באמת מבינה מהחיים שלה או מכירה את ההיסטוריה של המדינה. אם את באמת חושבת שאת עושה את הדבר הנכון, יכולת פשוט להיכנס לכלא בשקט ובלי פרסומת. אבל את העדפת ליחצן את הסירוב בכיכר הבימה וב-X. את אדם בזוי ונתעב.

@DanielSchultz6 מקווה שתקבלי יחס יותא גרוע מהנוחבות, כמו שמגיע לך 🤮

@DanielSchultz6 good for u dan.

@DanielSchultz6 זאת את שצרחה אתמול "לשחרר את פלסטין" באמצע תל אביב? חשוב לי שתדעי שאת מטומטמת ומביכה מאוד. את וכל הילדי סנטר האובדניים שהיו שם איתך

@DanielSchultz6 I'm sorry. My countrymen have lost their way, too. Anyone who witnesses to the truth that God commands us to love our neighbor will be sustained by the Spirit of God. "Blessed are the meek, they will inherit the land." The will of God must become your bread. 🙏🙏🙏Keep courage.

@DanielSchultz6 כשיהיה פה 7.10 2.0 לא יפסחו עלייך אל תדאגי

@DanielSchultz6 יש בחבורה הזו גבר עם קצוץ/בחורה עם שיער ארוך?

@DanielSchultz6 למרות שאני לא מסכים עם עמדך מאחל לך בהצלחה בדרך ושהות קצרה מקווה שהכלא לא יצלק יותר מדי ושיעבור בשקט בסופו של דבר

@DanielSchultz6 כזו צומי, אלוהים ישמור.

@yonawallach6 אתם תמיד נראים אותו דבר.

@DanielSchultz6 יש לך דגל של אנטיפה - האירגון הכי אלים ורקוב בעולם חוץ מחמאס. אז לא פלא שאת במצב הזה

@DanielSchultz6 Don't you think you're being a little đramatic?

@yonawallach6 מלכה

@DanielSchultz6 Well, this boat is about to go down

@DanielSchultz6 Thank you for having the heart to refuse.

@DanielSchultz6 We support your human uprising to Zionists and drawing attention to and protecting the rights of civilians in Palestine 🇵🇸 as a Jew who lives in the middle of truth May God bless you and protect you 🥹🙏🏽❤️

@DanielSchultz6 יא שרמוטה אמן תמותי בכלא

Image in tweet by דניאל | Daniel

@DanielSchultz6 תמיד אתם נראים אותו דבר

@DanielSchultz6 you are based

@DanielSchultz6 You are doing the right thing and so many of us are so proud of you for doing it!

@DanielSchultz6 ✊🏽 סרבו סרבו סרבו למלחמת שולל.

@DanielSchultz6 מלכה ✨

@DanielSchultz6 איכככסס אשפת קפלן

@DanielSchultz6 פציפיזם במזרח התיכון מוביל לטבח של כורדים, יזידים … רוח וצלצולים מנותקים מהמציאות גועל נפש מוסרי שמושפע מתעמולה קומניסטית מוסלמית נגד המערב

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/33