Druga bramka dla Lincoln. __ 88' #LRILPO 2:1
@LechPoznan Hahahahaha Najbardziej przecwelony klub w Europie, warto sie bylo śmiać z nas lamusy?
@LechPoznan Na chuj wam było wygrywać tydzień temu? Niech ktoś tym wszystkim Fredriksenom i Iordanescom wytłumaczy że nie po to się gra w pucharach żeby dostawać wpierdol, pocałunek śmierci jak u Probierza :)
@LechPoznan Dobra wróciłem z roboty i nie byłem w temacie, ale ten początkowy skład to jakiś eksperyment społeczny miał być ? Tyle drewna na raz w ataku to nigdy niewidziałem
@LechPoznan Po tym meczu chyba warto pomyśleć nad reklamą papieru toaletowego, bo większego gówna niż Wy dzisiaj to już od wielu lat nie było w pucharach.
@LechPoznan Jesteście większymi parodystami niż Raków 😂😂😂
@LechPoznan Najbardziej wstydliwe w tym meczu jest to, że przy 1:1 Red Impotent napastował wielkiego Lecha Poznań. Ja tego nie rozumiem, nie lubię, się boję!
@LechPoznan Lech Poznań przywrócił do polskiego słownika pojęcie eurowpierdolu. Nie dziękujemy.
@LechPoznan Lincoln Abraham wiecznie żywy 🤣🤣🤣🤣
@LechPoznan Przez was musze udac sie do psychologa okulisty gastroenterologa pulmunologa neurologa urologa i kardiologa
@LechPoznan AHAHAHHAHAHAHAHAHA REKORDOWE TRANSFERY I Z AMATORAMI W PIZDE XD
@LechPoznan Kusiło dać na lincoln ten kurs 9.40 dalem na was i chuj mi w dupe
@LechPoznan Kurwa, to co odpierdalacie to jest jakaś aberracja... Pieszo do Poznania, i to na kolanach!!!!
@LechPoznan Przecież to jest największa kompromitacja w historii eurowpierdoli
@LechPoznan Frederiksen chciał zrobić to samo co Iordanescu... Zrobił to nawet lepiej 👍
@LechPoznan „Eurowpierdol” 🥶🥶🥶
@LechPoznan Tak wam powinni kibice podziękować za ten mecz
@LechPoznan Jesteście nie do podjebania
@LechPoznan zostawcie mnie kurwa
@LechPoznan To było do przewidzenia. Kurwa nie ma leżenia . Mają zapierdalać od gwizdka do gwizdka A Mrozek od momentu kiedy nie ma Bednarka nie czuje presji i wygląda coraz gorzej Już nawet człowiek nie chce wspominać o ten rotacji ma obronie. Tragedia. Gdzie jest monolit z zeszłego sezonu!
@LechPoznan Czyli gramy cały sezon o puchary, a jak już awansujemy to gramy tam rezerwami, po to by oszczędzać podstawę i awansować w kolejnym sezonie do pucharów żeby tam grać rezerwami... Wybitny plan...
@LechPoznan Co wyście kurwa najlepszego zrobili XDDD Przecież wy powinniście zostać tam na jakiś skałach i się odizolować od świata na jakiś czas. Z Gibraltarem, kurwa z Gibraltarem XDDD. Wstyd na całą Europę, trener honorowo powinien podać się do dymisji, a później spalić się ze wstydu. XD
@LechPoznan Ten mońka się boi w piłkę grać? 7 razy walkę o głowę przegrał z kelnerem nie podejmując walki
@LechPoznan Tragedia. Dzisiaj sztab przekombinowane drugim składem to może grać Chelsea a nie Lech. To była informacja pozom naszej 3 ligi i Gumny i spółka pomyśleli ze się im położą. Skandal
@LechPoznan Z najgorszym zespołem w lidze konferencji. Wstyd.
@LechPoznan I skończycie jak Legia… rezerwy wystawiła i z Górnikiem w dupe w lidze …
@LechPoznan Hahahahahaha A jaka napinka była po rapidzie
@LechPoznan jesteście kurwa pośmiewiskiem xDD dalej trzymajcie dziadka na trenerce
@LechPoznan Karma za gownokarnego i oszczanie tego spotkania.
@LechPoznan Niels niech pakuje manatki i wypierdala razem z tymi Skrzypczakami, Rodriguezami i innymi Aguerami. Gdyby nie czerwona z Islandczykami to pewnie i tak by wpierdol zaliczył.
@LechPoznan Ale tupet ja pierdolę... ale to od początku po chuju wyglądało... i co to za murawa tam jest taka dziwna?
@LechPoznan Czy wy się w końcu nauczycie grać z tymi potęgami czy lekceważenie rywala macie w DNA?
@LechPoznan GURGUL mówił że bez konkurencji na swojej pozycji ciężko o rozwój. Pokażcie mi rywalizację na pozycji bramkarza...
@LechPoznan To jest przede wszystkim wina trenera, który albo ma wpływ na piłkarzy i ich na taki mecz mobilizuje albo jest wyjście ja na trening i mamy wstyd w pucharach, jakiego nie było w historii klubu.
@LechPoznan Kolejna europejska potęga która Was pojechała. Nie ma większego wstydu w klubowej polskiej piłce niż ten psełdotwór z Wronek