Published: October 23, 2025
350
12
79

🏁 Przegrywamy. __ 90'+5 #LRILPO 2:1

Image in tweet by Lech Poznań

@LechPoznan Szkoda mi przede wszystkim tych dzieciaków, które są zaciągane na stadion przez swoich starych. Czy wy wszyscy sumienia nie macie? To że wy dobrowolnie zgodziliście się na kibicowanie tych nieudaczników, to nie znaczy, że musicie piętnować nim swoje potomstwo.

@LechPoznan Was powinni zbanować z tych europejskich rozgrywek za tę kompromitację xD Nie dość że straciliście 2 gole przeciwko drużynie która miałaby kłopoty by się w 1 lidze polskiej utrzymać, to jeszcze jedyną bramkę strzeliliście z KARNEGO XDDD

@LechPoznan Mityczne przygotowania, a chłopcy z Gibraltaru zabiegali nasze gwiazdy.

@LechPoznan Najgorsze nie jest to że przegraliście, najgorsze z waszego punktu widzenia powinno być to, że mi jako Poznaniakowi kompletnie to zwisa, nie wiem jak z obecnym Lechem można się identyfikować, nie mam żadnego zaczepienia, szkoda pkt do rankingu.

@LechPoznan Rutkowski robi nam to z premedytacją. Za te wszystkie wyzwiska.

@LechPoznan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA PRZEJEBAĆ Z PIEKARZAMI Z GIBRALTARU, WRONIECKIE CWELE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@LechPoznan Skrzypczak to się przeżegnał bo czuję że będzie niezła jazda czy dziękuję Panu Bogu za wpierdol od kelnerów?

@LechPoznan Poprawcie mnie, ale tak wielkiej kompromitacji w polskiej piłce to jeszcze nie było, były jakieś levadie, stjerneny....ale zespół z gibraltaru?! Wieczysta hańba !

@LechPoznan jakim cudem chcemy ubiegać się o top10 skoro dostajemy od ogórków którzy jutro wstają do roboty???

@LechPoznan Brawo za walkę! Przegrać z jedną bramką z wielkim Lincolnem to jak wygrać z Realem w Madrycie czterema bramkami.

@LechPoznan Obecnie mamy ledwo jeden skład, a i tak z dziurawą obroną, rozumiem skupienie na lidze i fajnie, na Legię od pierwszego gwizdka najmocniejszy garnitur. Fiabema, Agnero, Gumny won.

@LechPoznan Oddajcie miejsce w UCL komuś innemu. Nie wiem. Chojniczance.

@LechPoznan Porażka, porażką, ale tego że my będziemy dominowani długimi fragmentami przez pachołków z Gibraltaru to ja nawet nie wiem jak skomentować. Obraz nędzy i rozpaczy, Lech nie radzi sobie z rotacjami, z grą w obronie, w środku pola. Tu nic nie działa. Jedynie indywidualności ratują.

@LechPoznan nic po resovi sie nie nauczył rezerwami kurwa grac zlekcewazyc przeciwnika ja prdl .... Trzeba było zagrac full 1 połowe strzelic z 3/4 bramki ( MOŻE) i potem zmiany ZAJEBISTY CZWARTEK .... To jeszcze wpierdol od Gryfa Słupsk i papa

@LechPoznan Rozwaliłem telewizor przy całej rodzinie, żona się właśnie pakuje z dziećmi i wyprowadza do mamusi, szwagier oraz mój brat nie chcą mnie znać, zniszczyliście mi życie, jesteście zakała tego kraju, a ja od dziś już wam nie kibicuje.

Image in tweet by Lech Poznań

@LechPoznan Gratulacje skompromitowania całej polskiej piłki i wręczenia zwycięstwa Gibraltarowi

@LechPoznan To jest historyczny eurowpierdol, będą o tym w podręcznikach do historii pisać

@LechPoznan Brak słów... porażka porównywalna do meczu z Vikingurem na Islandii..

@LechPoznan I bardzo dobrze, zasłużona porażka. Bezsensownie stracone 4 punkty na Rakowie i Pogoni. Olewanie Lincoln, brak koncentracji, brak ambicji. Zera.

@LechPoznan Oddajcie hajs mojemu koledze za kupon który mu spierdoliliscie

@LechPoznan Wszyscy Lecha obrażacie a gdzie są te 2 czerwone kartki dla trenerów z giblartatra

@LechPoznan Jesteście zakałą Polskiej Piłki. Przebić Trnave szacun. Strzela Wam gola gość co w 10 lat zagrał 60 meczy, bo pewnie robił na 2 zmianę. Kurwy jebane z Poznania...z pasterzami na prawdę?! Jebać ten smieszny klub

@LechPoznan Największa kompromitacja w historii polskiej piłki. Przeciez wam to przez 100 lat będą przypominać 🤣

@LechPoznan No to się zapisaliście w historii

@LechPoznan Największy wstyd w historii występów polskich drużyn w pucharach. I najśmieszniejsze jest to, iż ta porażka jest w całości zasłużona, bo ci Gibraltarczycy byli lepsi w tym meczu. Taki Fiabema czy Agnero pewnie więcej zarabiają niż cała 11-tka Lincoln. Wstyd i żenada

@LechPoznan Jeszcze godzinę przed meczem miałem nadzieję na powtórkę historii z Bromem...

@LechPoznan Czas pożegnać Nielsa póki nie jest za późno, od wiosny nic nie grają, z MP pofarciło ale limit wyczerpany

@LechPoznan Zajebisty atak pozycyjny który polega na wrzutce prawego obrońcy nawet półamatorzy na to wpadli że wystarczy stanąć niżej i kontrować chujowych obrońców Lecha. Gratulacje wstydu na lata.

@LechPoznan Tragedia, wstyd, zero pomysłu na grę i pałowanie piłek byle jak. I jeszcze te kurwa 50 autów wrzucane w pole karne i 0 zagrożenia

@LechPoznan Wy wronieckie przegrywy, nawet karny z kapelusza wam nie pomógł, mam nadzieje ze Rayo was upokorzy. W lidze wasze miejsce jest poza 10.😬🥶🤮

@LechPoznan XDDD, zesram się zaraz. Kurwa, sami piłkarze powinni zrezygnować z wynagrodzenia do końca sezonu albo rozwiązać kontrakty. A nazre się wstydu jeszcze XD, a jeszcze więcej mi dajcie. Cała reszta dzisiaj przyzwoicie, a tu wchodzi Lech, obsrany przez Gibraltarem. XD

@LechPoznan Zwracać kasę każdemu kto pojechał oglądać tą kompromitację. Eurowpierdol, myślałem że ten etap mamy za sobą. Po raz kolejny. Ile można.

@LechPoznan lech byl jest i bedzie zakala polskiej pilki w europie brawo kolejna konpromitacja z amatorami

@LechPoznan Jako kibic Lecha Poznań uważam, że nasz klub skompromitował się w meczu z Lincoln Red Imps no i niestety nie mam innego wyboru niż zacząć wspierać Widzew Łódź

@LechPoznan Nie wiem czy w historii polskiej piłki klubowej,ktoś się skompromitował bardziej niż wy 🤣🤣 Dziękuję Tobie Boże,że na codzień nie jestem kibica kolejorzem 🤣🤣🤣🤣

@LechPoznan Wypierdolic dunskiego amatora, kompromitacja wszechczasow polskiej piłki klubowej. Dziękujemy Kuchenkorz Poznań.

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37