Published: October 26, 2025
7
7
77

Birkaç yıldır okuduğum felsefe, sosyoloji, psikoloji kitaplarını özetliyorum. Fark etmeden 100’den fazla özet olmuş; resmen mini bir özet kütüphanesi oldu. Kolay keşif için hepsini kronolojik bir dizinde toparladım. İyi okumalar.👇

http://felsefeli.com/kitap-oze... Felsefe, psikoloji ve sosyoloji alanında kapsamlı bir liste oluşturma amacındayım. Vakit buldukça listeyi genişletmeye devam edeceğim. 👇

Bu listede olması gerektiğini düşündüğünüz bir kitap öneriniz olursa bana DM üzerinden yazabilirsiniz. Bunu diğer işlerimin yanında hobi olarak yapıyorum. Eğer vaktim el verirse okuyup özetlemeye çalışırım. 👇

Ben öğrenme yolculuğumda ikincil yazı, özet ve içeriklerin çok faydasını gördüm. Kitaplar aklımda yer etsin diye kendime not olarak aldığım bu özetlerin umarım sizlere de faydası olur. 🤞

Son olarak; özet okumak kitaba dair fikir verse de; içeriği benim gözümden budanmış ve yorumlanmıştır. Belki de yanlış anlamışımdır. O nedenle ilginizi çeken kitapları kendinizin alıp okumasını tavsiye ederim. İyi okumalar! 🙏

@felsefeli_kitap Çok iyi ve değerli. Okuyup da notlar almayı ihmal edenler için başucu nevinden bir çalışma olmuş.

@felsefeli_kitap Kutlarım, çok faydalı bir şey yapmışsınız...

@HurAyse Teşekkürler 🙏

@felsefeli_kitap Çok değerli bir iş yapmışsın arkadaşım. Aklına, yüreğine sağlık.

@felsefeli_kitap @HurAyse emeğinize sağlık 🙏🕊️

@felsefeli_kitap Tebrik ederim harika bir düşünce ve pek çok insana da faydalı olacak bir çalışma olmuş.

Image in tweet by Felsefeli
Image in tweet by Felsefeli

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/16