Birkaç yıldır okuduğum felsefe, sosyoloji, psikoloji kitaplarını özetliyorum. Fark etmeden 100’den fazla özet olmuş; resmen mini bir özet kütüphanesi oldu. Kolay keşif için hepsini kronolojik bir dizinde toparladım. İyi okumalar.👇
http://felsefeli.com/kitap-oze... Felsefe, psikoloji ve sosyoloji alanında kapsamlı bir liste oluşturma amacındayım. Vakit buldukça listeyi genişletmeye devam edeceğim. 👇
Bu listede olması gerektiğini düşündüğünüz bir kitap öneriniz olursa bana DM üzerinden yazabilirsiniz. Bunu diğer işlerimin yanında hobi olarak yapıyorum. Eğer vaktim el verirse okuyup özetlemeye çalışırım. 👇
Ben öğrenme yolculuğumda ikincil yazı, özet ve içeriklerin çok faydasını gördüm. Kitaplar aklımda yer etsin diye kendime not olarak aldığım bu özetlerin umarım sizlere de faydası olur. 🤞
Son olarak; özet okumak kitaba dair fikir verse de; içeriği benim gözümden budanmış ve yorumlanmıştır. Belki de yanlış anlamışımdır. O nedenle ilginizi çeken kitapları kendinizin alıp okumasını tavsiye ederim. İyi okumalar! 🙏
@felsefeli_kitap Çok iyi ve değerli. Okuyup da notlar almayı ihmal edenler için başucu nevinden bir çalışma olmuş.
@felsefeli_kitap Kutlarım, çok faydalı bir şey yapmışsınız...
@HurAyse Teşekkürler 🙏
@felsefeli_kitap Çok değerli bir iş yapmışsın arkadaşım. Aklına, yüreğine sağlık.
@felsefeli_kitap @HurAyse emeğinize sağlık 🙏🕊️
@felsefeli_kitap Tebrik ederim harika bir düşünce ve pek çok insana da faydalı olacak bir çalışma olmuş.