Ciężko w to uwierzyć, że to się dzieje naprawdę. W Nadarzynie pod Warszawą jest darmowa publiczna ładowarka do samochodów elektrycznych o zawrotnej mocy 11 kW. Więc co robią elektromagowie? a konkretnie Pan Jacek EV…. wprowadził sobie prywatny grafik ładowań na PUBLICZNEJ
“Nie zameldowana Tesla 3” 😭
Jprdl czemu mnie nie dziwi że pan Jacek EV jeździ właśnie tesla 😂 Chłop tam jest chyba na pełny etat i pilnuje kolejeczki
Hi Mr @elonmusk we have one of your biggest fans in Poland 🫡
Chcesz skorzystać z ładowarki? Sprawdź post Jacek EV ile musisz czekać xD
mowi sie ze to na kierowcow elektrykow jest bardzo duzy hejt a tymczasem to sami kierowcy elektrykow sa bardzo agresywni wobec siebie - groza wybiciem szyb To musi byc szkola arcy elektromagow Danielow Muchomorow albo Norbertusow
piekna jest ta ladowarka MAKE LOVE NOT HATE xD
Tu chyba Mateusz Audi Q4 ma wyjebane na przechodniów, ważne że on swój samochodzik ładuje. Cc: @KonfituraWAkcji
Jakby ktoś był zainteresowany jaki system działa na tej ładowarce to podrzucam FAQ od Pana Jacek EV Tesla model 3 “Jeden kolega ładuje kilka aut pod rząd” 😂
Tak. To jest bardzo przydatna apka. Masz pogląd na wszystkie ładowarki i czy są jakieś problem etc ale pan Jacek EV postanowił wykorzystać ją do innego celu.
Pan Jacek EV już nawet w super expressie jest https://www.instagram.com/reel...
Ale się dzieje na tej ładowarce. Już się nie mogę doczekać nocy. 😂
Wreszcie Pan Jacek EV znalazł trochę miłości. Btw Marek EV to nie moje konto 🤣
Kurde, przykra sprawa, już nawet społeczność EV nagrywa o panu Jacek EV.
Słuchajcie… udało mi sie dostać wolny slot na dziś u pana Jacka EV na ładowarce Pan Jacek EV to fantastyczny człowiek. Dałem mu buziaka potem zrobiliśmy fellatio nawzajem i wolny slot jest 👍 Jakby ktoś chciał się podładować to piszcie
Chłopy ze społeczności elektromobilnosci w szoku.😅
Pan Jacek EV #JackPower z banerem.
Brać z elektromobilnosci raportuje ze najsłynniejszą ładowarka w Polsce #TangoDown
@marek_2k22 Jak to darmowa ładowarka? Skąd prąd?
@michalgdowicz Z Piątnicy
@marek_2k22 niech zgadne - prosi tez o napiwki?
@piotr_kotkottaa Za tydzień ci powiem
@marek_2k22 co to za apka? xD
@yutsurai PlugShare. Prosta rejestracja i ty też możesz się podładować
@marek_2k22 I co żaden kozak z miasta nie zrobił nowej listy/kolejki, żeby w chuju mieć Jacka EV? 😂
@PrawySierpowyPL Uwierz mi, nie chcesz zadzierać z tym człowiekiem
@marek_2k22 Aha i oczywiście to BMW nie będzie się ładować 7,5h, wystarczy rzucić okiem żeby się przekonać.
@RotorRotorowicz No tak 7 h 17 min to ogromna różnica
@marek_2k22 Ale to co zablokowal jak czy jak?
@Galluswen Normalnie zostawiasz kluczyki u Jacek EV a on podładuje ci auto ale musisz być wcześniej zapisany do listy
@marek_2k22 Marek ale z nasz wspolny znajomy Norbert jeszcze sie nie odezwal w tej sprawie 😂😂😂
@__JakobW__ A lajka koledze już dał 😅
@marek_2k22 Błagam, niech ktoś zrobi drugą konkurencyjną listę. 🙏🙏🙏
@KacperPoliski2 Już jest