Szanowni Państwo, dziś o godzinie 13:15 zapraszam na konferencję prasową. Miejsce: Krakowskie Przedmieście 48/50 (przed Pałacem Prezydenckim).
@PolaMatysiak Mam nadzieję, że oficjalny zapis do PiSu. I to z troski o Panią! Powrót do wydawania książek w bibliotece od 2027, zamiast brylowania wśród największych kanalii na polskiej scenie politycznej, mógłby być dla Pani bardzo bolesny.
@PolaMatysiak Dziękuję za wspólną pracę i działania w ramach @razem. Dzisiaj zaczynamy iść inną drogą, ale mam nadzieję, że wciąż w przyjaźni będziemy pracować na rzecz lepszej Polski dla każdej i każdego. Dziś rozpoczynam współpracę z premierem @Jaroslaw_Gowin ;)
@PolaMatysiak Polu, po raz pierwszy od dawna masz szansę dać mi uśmiech na twarzy. Nie zmarnuj tego. Jestem pewien że na nowej drodze życia nikt ci nie będzie zawracał głowy jakimiś elgiebetami.
@PolaMatysiak Przeprosi Pani za sprzedaż tej działki i za narażenie Polski i Polaków na stratę 400mln zł? Ps. Oczywiście w imieniu środowiska TakDlaCPK.
@PolaMatysiak @PolaMatysiak i PiS o 13.15 Pokemonizowane
@PolaMatysiak błagam, niech to będzie plot twist wszechczasów i wystąpisz razem z Czarzastym, że wstępjesz do Nowej Lewicy
@PolaMatysiak A obejrzeć gdzie to można ?. Proszę zawsze o takie info 🙏. Bo ja z Kaszub nie dojadę na żywo 🫡😋
@PolaMatysiak W UHK już wszystko gotowe na powitanie Koleżanki. Konserwa Turystyczna, kiszone i skrzynka zimnej Luksusowej a @JanZelig na okoliczność odkurzył garnitur z Temu. Kwiaty i występ czipendejlsów w mundurach kolejarzy. Tylko prosimy być do 16 bo ta Luksusowa może się rozejść.
@PolaMatysiak Dziękuję za zaproszenie pani Paulino, ogłaszam natomiast, że mnie nie będzie, bo jestem w Krakowie. Także bardzo mi przykro. A tak na poważnie jaki jest sens głoszenia takich deklaracji na x-ie skoro są one dla mediów?
@PolaMatysiak W końcu przejście do @pisorgpl ,które obiecuje miejsce na listach w 2027r. ?
@PolaMatysiak Będzie o pisowskim przekręcie na działkę z cpk ?
@PolaMatysiak Obejmiesz stanowisko doradcy kierownika sekcji sprzątajacej powierzchnie płaskie w pałacu p.Rezydenta Alfonsa Batyra?!
@PolaMatysiak Wreszcie nauczyłaś się rosyjskiego? I przyjęli ?
@PolaMatysiak Pawłowska będzie w trakcie trzymać za rączkę?🙃
@PolaMatysiak Posłanka z Kutna stanie się częścią dworu Karola Nawrockiego?
@PolaMatysiak Będzie z tobą ordo Iuris?
@PolaMatysiak Będzie intronizacja Bestii z Kutna jako Najwyższej Matrony Polski?
@PolaMatysiak Odchodzisz do PiS? W końcu od dawna było ci bliżej do nich, niż do partii Razem. Powodzenia w dalszej karierze politycznej.
@PolaMatysiak Najpierw deklarowana niezależność, a później miejsce na listach PiS. Czyli dokładnie jak pani Pawłowska, nasz ikona skakania po partiach.
@PolaMatysiak Pola wszyscy z sercem po lewej stronie za tobą <3 będziesz w lewicowej partii, a nie z libkami klasistami POkroju Zandberga, brawa dla ciebie
@PolaMatysiak Ptaszki ćwierkają, że Horała chodził z tymi widłami , chodził i wychodził transfer 😉
@PolaMatysiak Oficjalnie odchodzisz od Razem?
@PolaMatysiak @PolaMatysiak zaorze troli, co ciągle próbują oderwać ją od @partiarazem #razemzPolą!
@PolaMatysiak Jeśli znowu to będzie jakiś numer, o którym Partia Razem nic nie wie, to trzeba będzie w końcu wyciągnąć z tego zdecydowane konsekwencje.
@PolaMatysiak Wreszcie członkostwo w PiS albo Konfie? 🙃
@PolaMatysiak Oglosisz wreszcie przejście do pisu?
@PolaMatysiak @grok jest jakiś live?
@PolaMatysiak Formalnie odchodzisz ? I do pisu jako niezrzeszona 🥹
@PolaMatysiak Czyli zostanie Pani wolnym posłem?
@PolaMatysiak Czyli przechodzi Pani do PiS i oficjalnie to potwierdzi?
@PolaMatysiak Zmiana partii na @pisorgpl ?
@PolaMatysiak Świetny pomysł. Leje deszcz ale Pani wymyśliła sobie konferencję przed pałacem prezydenckim.
@PolaMatysiak Swoich przydupasów Horałę z PiS i Lewandowskiego z prorosyjskiej sekty Ordo Iuris zaprosiłaś?
@PolaMatysiak Życzę powodzenia. Wszędzie będzie ci lepiej niż w tej sekcie.
@PolaMatysiak Blisko bedzie Pani miała czy jest inny powód akurat takiego miejsca?
@PolaMatysiak Oczywiście w komantarzach "serdecznie" przywitają Panią tutaj najsilniejsi demokraci i będą prześcigać się w coraz wymyślniejszych "pozdrowieniach". A ja Panią pozdrawiam serdecznie.😊 Lewicowy wyborca