Published: October 30, 2025
379
22
1.9k

בקיץ של לפני 17 שנים, שקרסו כל כלכלות המערב במשבר הסאבפריים, קרא לי מורי ורבי בעיתונות, אבי זילברברג, ואמר לי ש"הארץ" הולך לעבור מהפכה. הגיע עורך חדש, דב אלפון, עם רוח אחרת, שרוצה להפוך את העיתון להישגי ואגרסיבי יותר. הישגי ואגרסיבי (כנראה אגרסיבי מדי). זה אני.  אז באתי. בהתחלה

Image in tweet by Chaim Levinson

@chaimlevinson בסוף בסוף, אדם ואוהד בעייתי - אבל עיתונאי עצום. וזו אבידה גדולה להארץ. בהצלחה

@chaimlevinson ידעת לעשות הפרדה ברורה בין פועלך בתחום ההטרלות והשואו הטלוויזיוני, לבין הכתבות והתחקירים השונים בתחומי הביטחון, הכלכלה והפוליטיקה. כתיבתך התאפיינה תמיד בעובדות ומידע שנוצר בעבודה עיתונאית קלאסית של רדיפה אחרי סיפורים, טיפוח מקורות, בדיקת עובדות ותשוקה למקצוע. על כך תודה והערכה❤️

@chaimlevinson ביאסת רצח!!! אתה הסיבה שעשיתי מנוי לעיתון לפני שנתיים. אתה אבישי בן חיים של המחנה שלנו.. למה לא תלך לכתוב על ספורט או פנאי ואופנה... בהצלחה בהמשך הדרך אלוף.

@chaimlevinson שומע שקיפצ׳וגה מחפש פרטנר לאימונים. רק זורק רעיון . בהצלחה !

@chaimlevinson וואי איזה באסה אמיתית לקוראי הארץ (כותבת הציוץ נמנית עימם) מקווה שבאמת תמשיך לכתוב ולא רק טלויזיה כי זה הפורטה שלך

@chaimlevinson כתבת מצוין, מקורי ומעמיק. נהניתי לקרוא. מצד הביקורת- לא פרחת בתחום המדיני. לא כסקופר ולא כפרשן עם ערך מוסף מיוחד. וגם- יותר מידי ענין סביב עצמך. קורה. מקווה לחזור לקרוא אותך רענן ובועט. וכן- יש עננה סביב יחסך לענין הקטארי. במבט מהצד- הטיפול שלך בנושא לא היה עיתונאי, בלשון המעטה.

Image in tweet by Chaim Levinson

@chaimlevinson הברושים ירכינו ראש. שדות התירס,שזרעת בשתי ידיים עדינות, אתנו מזילים דמעה.

@chaimlevinson ככה לאכזב את קהל הקוראים הנאמנים שבעבר פתחו את הארץ וחיפשו את יואל מרקוס והיום ממהרים לקרוא את לוינסון?

@chaimlevinson עיתונאי ענק, כישרון עצום, נהנתי מאוד לקרוא אותך, מקווה ומצפה ומחכה לדברים הבאים ! בהצלחה בדרך החדשה (מעורר הרבה סקרנות ועניין), ותודה על העשייה העיתונאית המפוארת !

@chaimlevinson אתה באמת בטופ של עיתונאי ישראל, כל זמן שאתה מצליח לנצח את הטרול הקטן שנמצא בך. בהצלחה!

@chaimlevinson אבידה קשה, אני עוד מתאבלת על הטור במוסף שנעלם לו. מקווה שהחדווה תחזור מתישהו ותשוב לעיתון 🙏

@chaimlevinson חיים אתה עיתונאי מאוד מוכשר וקול חשוב בישראל בימים אלו. תודה על המילים שלך ומקווה שהן ימשיכו להגיע במקומות אחרים.

@chaimlevinson ממי שחש דומה לפני שנים הרבה אחרי עשרים שנה במעריב, מי יתן ותצלח לך דרכך.

@chaimlevinson בהצלחה יא אח...מגעגע לכתיבה טובה..וואו היו ימים של מערכת ירושלים וגד ליאור ..והמופלאים של דסק החדשות ועוד .. פייר, אתגעגע לקללות עסיסיות שלך ...עוד נפגש על הדף הכתוב!! בטוח!

@chaimlevinson הלם שעד שאני במשרדי הארץ ועוד רואה אותך במסדרון, זה היום האחרון שלך. מחכה להמשיך לקרוא אותך בכל פלטפורמה 🙏

@chaimlevinson אתה כותב נהדר, יודע לסדר את המילים, וגם מחדש נהדר - הוכחת שאפשר לרקוד עם העברית וגם לרקוד בניגוד לכללים לפעמים. הכתיבה תמשיך, ובכל מקרה הסיפור שלך הוא לב טוב שכועס על הקילקול ורוצה לתקן - בכתיבה או באולפן, תודה לך על מה שאתה עושה.

@chaimlevinson העיקר שמשיך להילחם ולדבוק בערכים עמם צויידת. אל תיכנע ואל תירא מאיש. בהצלחה בכל אשר תבחר.

@chaimlevinson תודה חיים על כל המילים והכתבות אתה קול מאד חשוב ואני באופן אישי אוהבת מאד את הציניות שלך. בהצלחה

@chaimlevinson שני דברים ולא שתי דברים.

@chaimlevinson אבל תבטיח שתמשיך לתת הופעות אורח אצל ליאור קודנר🥺

@chaimlevinson כשהפסקת לכתוב בגלריה, והופעת לפני חודש מזיע ב"רמי לוי השכונתי" שלנו (קנית פסטרמה) ראיתי את הסוף.

@chaimlevinson אתה כשרון כתיבה נדיר שמח שאתה פונה לאפיק פרנסה מכובד יותר

@chaimlevinson השמאלני היחיד שאני אוהב לקרוא

@chaimlevinson כתבת מאוד יפה ומאוד תחסר ❤️❤️❤️

@chaimlevinson בהצלחה חיים, כמי שהיה שם וראה אותך בחיתולך העיתונאיים, והביט מהצד לאן הגעת - הרבה כבוד. ויש חיים אחרי הפרינט

@chaimlevinson אחרון העיתונים הליברלים והמעניינים במדינת ישראל הדמוקרטית ז"ל.

@chaimlevinson בהצלחה !! בע״ה אופירה תשכנע אותך לעשות הזמר במסיכה 🙏

@chaimlevinson ללאאאאאאאאא חיימון אל תעזוב זה בגלל איינהורן???? עזוב שטויות, נסתדר

@chaimlevinson אתה כתב תחקירים בנשמה. עוד תחזור לזה. בהצלחה.

@chaimlevinson בהצלחה חיים הכרתי אותך בסוף דרכך בשטחים ובהמשך ככתב פוליטי ובטור המרגש היה מרגש לקרוא אותך ולא להסכים מדי פעם 🌹🙏

@chaimlevinson מה שטוב בשבילך זה הכי טוב.. נסתפק בלצפות בך מתעצבן על דברים מעצבנים

@chaimlevinson חיים יקר, זכינו במילים שלך! נחכה לקרוא אותם במקומות אחרים. המון בהצלחה בהמשך 🙏🏾♥️

@chaimlevinson בהצלחה חיימוני ❤️

Share this thread

Read on Twitter

View original thread

Navigate thread

1/37