C*ca oterana sa koncerta u Makeodniji🫣
@andrej_stv Ovo je ja koliko se ja razumem uvreda za Makedonce kao kada bi neko na koncertu u Srbiji razvukao zastavu Albanije. Jesam li napravio dobro poređenje @andrej_stv ?
@uglavnomtako456 Upravo tako
@andrej_stv Kako ste glupi i retardirani.. Došla je da peva makedonskom pevaču Mikiju , da mu da podršku i sve to... i dali joj zastavu iz publike pod tim svetlima,i ona šta da radi-da proverava prvo? 300,000 makedonaca imaju bugarske pasoše, tako da oladite kreteni 😁😅🥰
@andrej_stv Ajde ne serite neko joj je dodao iz publike zeznuli su je, nije ona kriva. Izvinila se.
@andrej_stv Тя показа истинското ви знаме.
@andrej_stv Ko je ovako zajeba
@andrej_stv Sta imaju da se ogrcu zastavama ?!? Sta pokazuje time ?!? Imas Ceco zastavu tvoje zemlje, kada pevas u svoj zemlji ogrci se njom..
@andrej_stv Глупача не прави разлику међу заставама нити има представу шта би кога могло да иритира...... а мали Бугари се увредили што им је неко рекао да су мали Бугари.
@andrej_stv Moliće oni Ceki da opet dođeš kod njih ali ja bi zbog ove podmetačine duboko razmaslio da se ikad pojavim tamo jer ako neko zbog nenamerne greške pokaže odjednom toliko nerazumevanje on te ne zaslužuje, a taj što ti je dodao zastavu pa se kezio bolje odma da ga odstraniš iz tima
@andrej_stv Belu tehniku ne bi pomešala
@andrej_stv Ceca je neobrazovana, nemoralna seljancura kao i vecina tog folk narodnjackog sveta, tog legla kriminala i prostitucije u Srbiji. Ona nema pojma kako izgleda zastava Makedonije, ne razume zasto joj zvizde, a i zabole je. Jedino je boli sto nece uzeti para koliko je mogla.
@andrej_stv А то што је унета застава ником ништа 😁😂😁
@andrej_stv Ovaa bitangava go frla odma znameto ko ajde da se smirat strastite. Ah bre kopiljaci sve upm
@andrej_stv Kako bi prosla da je grcku zastavu rasirila?
@andrej_stv Hahaha ja ne mogu, kako su mi ulepsali jutro i dan.😂
@andrej_stv Северните титовчета сте доказано расистчета, това го доказва. Още много време ще бършете мърсулъ пред вратата на ЕС. Дерзайте!
@andrej_stv Ako, ako, CECA stara krimoska.
@andrej_stv Taa nema poima vo koja drzava ima koncert. Hahahah
@andrej_stv Kod nas bi se, nekoj stranoj pevaljki, smejali. Pogrešila...
@andrej_stv Што вам сметају Бугари ?! Њихов ВМРО и даље подржавате !!!
@andrej_stv Jel ovo ona Bugarsku zastavu ogrnula u sred Makedonije?! 😦😦
@andrej_stv Ovo dosta govori o njoj i njenim ljudima. Ne razlikuju 2 zastave. LOL
@andrej_stv Bravo za Makedonce 🇲🇰
@andrej_stv Много объркан народ
@andrej_stv Retard
@andrej_stv Може бити само: 1. да је глупа 2.да је одглумила да не зна шта се дешава
@andrej_stv А што је носила Бугарску заставу ?
@andrej_stv Nije im majka😆😆😆
@andrej_stv Ali pazi ovog lika što uzima bugarsku zastavu od Cece i onda je zavrljači negde na pod... nepoštovanje zastave, ma čija ona bila...
@andrej_stv ...koja curka...kurva bez obrazovanja...
@andrej_stv Увалили јој туђу заставу😂😂😂
@andrej_stv A kako sarkasticno odgovara ljudima . Uzas . Samo kod nas , napravis gresku i onda napadas
@andrej_stv 😂😂😂
@andrej_stv Hahahahaha ajmo fukarooo
@andrej_stv ali gospođo, malo ste se zajebali 🤣