28 yasinda aylik 1m tl kazaniyor, sorulari da samimiyetle cevaplamis. 2m gosterim almis twit, helals.
@oozn :D hangi app olduğunu merak etmedik değil
@dberrkk caktirma app store'da 903. sayfadayim su an :d
@oozn bu parayı TR bankasına çekmek kadar saçma bi durum yok, şuraya ne kadar vergi düşüyordur hayal edemiyorum. teşvikler olsa bile çok daha maliyetsiz stratejiler var.
@dosintaliya ne var mesela
@oozn Ne zaman abi ne zaman???
@Fratc33 direkten dondu ya apple hesabi kapamasaydi yakindim :d
@oozn YAV OLUM SİZ NİYE HER SEYE HEMEN INANIYONUZ ELIMDE SATILIK KOPRU VAR ILGILENIRSENIZ
@oozn Kesin clioya biniyo ve lc waikikiden giyiniyo
@oozn Gaza gelmeyin yüzlerce uygulama yapıldı hepsi böyle değil şanslıymış tutmuş bu arada kolay para kazanma hayali iyi değildir %99unuz hüsrana uğrayacaktır
@oozn Kazanç açısından Apple ve Google arasında 2 kat fark var :)
@oozn Kazandığı paranın yarısı vergi+reklama gidiyormuş ama 500bin dehşet para
@oozn Adamın hesabı en fazla bu gün dahil 4 günlük :) Sırf şu ss i atmak için açmış sanırım :) Kolay inanıp gaza gelmeyin derim :)
@oozn Twitter'da ilk defa birine saygı duyacaz galiba amk
@oozn Asgari ücret kazansa kimse takmaz bu çocuğu para her kapıyı açıyor
@oozn Evet ben de az önce özellikle de ona şaşırdım, toplumun çoğunluğu yine her şeyi aşırı derecede merak etmiş işte ne iş yapıyorsun kaç para kazanıyorsun ama tüm bu sorulara samimi ve sabırlı bir şekilde cevap vermiş ve haklı olarak uygulamanın adını da söylemiyor, çok iyi yapıyor
@oozn 300-400k vergi veriyordur mobil uygulaması varsa
@oozn Bir süredir mobil uygulama yapmak üzerine içerik görmüyordum. Bu posttan sonra yine insanlar gaza gelir 😂
@oozn Bir anonim hesap daha butun ciplakligiyla insanlari bilgilendiriyor. Fenomen sizlerden de ayni performansi bekliyoruz, daha bi hayrinizi gormedik :d
@oozn Güzel tezgah kurmuşsunuz iyi etkileşim alıyomusunuz böyle herkes dolandırıcı olmuş memlekette arkadaş
@oozn Maliyet ödemeleri başka hesaptan sanırım :)
@oozn Ne zaman abi ne zaman???
@oozn saygı duyduk kinge
@oozn shop olduğu apaçık belli bunlarda inanmış anon hesap zaten
@oozn Düzgün adam cidden yolu açık olsun. 100 lira alıp dünyaları kazandığını sanan tiplerdense bunlar paylaşsın gözümüz gönlümüz şenlendi
@oozn Bu ülkenin bence insanının en büyük sorunu kolay para kolay getiri kolay kazanç halüsinasyonu yaşaması. Sanal kumar vs konularınında bu kadar yaygın olması bunu çok güzel gösteriyor zaten