#SONDAKİKA | Sağlık Bakanlığı 2025/5 atamasında atanan adayların 2026 Ocak ayında göreve başlayacağı iddia ediliyor. Bu durumun doğru olmamasını temenni ediyor ve konuyla ilgili derhal görüşme gerçekleştirip bu ay içinde göreve başlayışların yapılmasını talep edeceğiz.
@SaglikciBirligi Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz biz bu dönemde o kadar stresliyken hiçbir kaynak göstermeden milleti strese sokuyorsunuz, hakkınız yok. Duyumlarla milletin psikolojisiyle oynamayın. Eminim şuan yerleşmeyi bekleyen tüm sağlıkçıların sizden beklentisi budur.
@SaglikciBirligi Peki ya bu durumda bu atanlar ne yapacak o halde maaş versinler öyle değil mi
@SaglikciBirligi strese gerek yok arkadaşlar geçirdiğiniz vakti değerlendirmeye çalışın, süreçte kontrolünüz 0
@SaglikciBirligi Elimizden geleni yapacağız diyorlar yarın dilekçe verecekler kasımın 3. Haftası iş başı yapılınca da bizim sayemizde diyecekler hepimiz öğrendik sizin taktikleri
@SaglikciBirligi @saglikbakanligi @drmemisoglu kasım ayında işbaşı yapmak istiyoruz
@SaglikciBirligi 16 Kasım'dan sonra başlayacak dedi bazı yetkililer size zere kadar inancım yok işi gücünüz sosyal medya fonemenliği yapmak, hakımı helal etmiyorum inşallah burnunuzdab fitil fitil gelir hepsi
@SaglikciBirligi İnşallah doğru değildir😢
@SaglikciBirligi Hayatımda gördüğüm en yalancı sayfasınız buradan bütün saglikçı arkadaşlara söylüyorum sakın bu sayfanın haberlerine itimat etmeyin en geç iki haftaya herşey belli olur bunların tek derdi etkileşim kasmak strese koyduğunuz o gençlerin ahı rabbim mislisini size yaşatsın reziller
@SaglikciBirligi Hemen üst üste twet atın çabuk
@SaglikciBirligi İnsanları strese sokmayın
@SaglikciBirligi Bak sen şu işe ya
@SaglikciBirligi Olumsuz yorumu beğendim diye Instagramdan niye engelledinz
@SaglikciBirligi Duyum ile değil gerçek bilgi ile ilerleyelim insanları strese sokmanın bir anlamı yok hepimiz meslektaşız sizden beklentimiz bu yönde
@SaglikciBirligi Diş hekimi atama kurası olup olmayacagini da sorabilir misiniz lütfen